Cyprus Damp Proofing Specialists

Free phone (+357) 7000 2066
Mon-Fri: 9am to 6pm
English Greek Russian

Κύπρος θέματα θωράκιση υγρό επιλυθεi

ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ (ΑΝΙΟΥΣΑ ΥΓΡΑΣΙΑ)ί

Υγροί τοίχοι, φουσκώματα, ξεφλουδισμένα χρώματα και μυρωδιά μούχλας είναι τα πιο κοινά συμπτώματα της υγρασίας εδάφους (ανιούσα υγρασία). Η ανιούσα υγρασία συνδέεται πάντοτε με δύσκολα να αντιμετωπιστούν προβλήματα και οι συνέπειές της μειώνουν την αξία ενός σπιτιού, αλλά και την ευχαρίστηση του να ζει κανείς σε αυτό. Για τους λόγους αυτούς, είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί μια αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης του προβλήματος.


Dryzone - κρέμα εναντίον της ανιούσας υγρασία

Το Dryzone είναι μια ειδική κρέμα κατά της ανιούσας υγρασίας, που εφαρμόζεται στους αρμούς της τοιχοποιίας και σε τρύπες που ανοίγουμε με ένα απλό τρυπάνι. Το Dryzone διαχέεται μετά την έγχυσή του σε όλη την επιφάνεια δημιουργώντας ένα πραγματικά συνεχές και αδιαπέραστο φράγμα κατά της υγρασίας. Από τη δεκαετία του ‘50, διάφορα υγρά χημικά συστήματα με έγχυση, που λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο, έχουν χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπιστεί η ανιούσα υγρασία.

Αποδεδειγμένη ποιότητα

Η κρέμα κατά της ανιούσας υγρασίας Dryzone, έχει εξεταστεί από την ανεξάρτητη Βρετανική Επιτροπή Πιστοποίησης (BBA), μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πιστοποιήσεων. Το BBA είναι κυβερνητικός οργανισμός ελέγχου, που παρέχει εξουσιοδοτημένες και ανεξάρτητες πληροφορίες για δομικά υλικά πάνω από 30 χρόνια. Σημειωτέον ότι αρκετές μέθοδοι προστασίας από την υγρασία, δεν έχουν περάσει τις απαραίτητες δοκιμές και δεν έχουν επιτύχει αντίστοιχη έγκριση BBA. Η χρήση ενός υλικού με πιστοποίηση ΒBA, όπως το Dryzone, συνοδεύεται έτσι από την εγγύηση ότι το προϊόν έχει αποδειχθεί κατάλληλο για το σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκε.

Πρόσθετες εσωτερικές δοκιμές απέδειξαν ότι το Dryzone:

  • Υπερέχει από τις αντίστοιχες συμβατικές μεθόδους προστασίας από την υγρασία
  • Ξεπερνά τα ανταγωνιστικά προϊόντα, υγρά ή τύπου κρέμας
  • Έχει καλύτερα χαρακτηριστικά εξάπλωσης της κρέμας απ’ όλα τα ανταγωνιστικά συστήματα
  • Αποδίδει εξίσου καλά και σε τοίχους από πέτρα, αλλά και σε μπαζωμένους τοίχους


Η κρέμα προστασίας από την υγρασία, Dryzone, παράγεται στη Μεγάλη Βρετανία από την Safeguard Europe Ltd www.safeguardeurope.com.

Dryzone Logo

Γρήγορα:

Το Dryzone μπορεί να εφαρμοστεί δύο έως τρεις φορές ταχύτερα από τα συνηθισμένα υγρά των γνωστών μεθόδων έγχυσης. Η διαδικασία μπορεί επομένως να ολοκληρωθεί ταχύτερα, ελαχιστοποιώντας το κόστος αλλά και το χρόνο όχλησης των ενοίκων.

Καθαρά:

Το Dryzone δεν εγχέεται με πίεση. Ο κίνδυνος έτσι να διαρρεύσει υγρό σε γειτονικούς χώρους προκαλώντας ζημιές, εξαλείφεται οριστικά. Επιπλέον, το Dryzone δεν περιέχει καθόλου διαλύτες υδρογονανθράκων, με αποτέλεσμα να μην μυρίζει σχεδόν καθόλου και σίγουρα πολύ λιγότερο από τα μέχρι τώρα γνωστά υλικά.

Αποτελεσματικά:

Το Dryzone είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας, που περιελάμβανε διαλογή και δοκιμή εκατοντάδων διαφορετικών συνθέσεων. Οι δοκιμές αυτές κατέδειξαν με σαφήνεια ότι το Dryzone προσφέρει υψηλότερο βαθμό προστασίας κατά της υγρασίας από τα χημικά συστήματα έγχυσης που προορίζονταν να αντικαταστήσει.

Επικοινωνήσετε μαζί μας να κανονίσουμε ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς δέσμευση επίσκεψή επιτόπου στο χώρο σας.

Κάντε μια έρευνα on-line εδώ:

Είμαστε η μόνη αδειοδοτημένη και εγκεκριμένη εταιρεία στην Κύπρο για την εισαγωγή και χρήση των προϊόντων αδιαβροχοποίησης Safeguard.

Στεγανοποίηση
Έλεγχος Ανόδου Υγρασίας
Συντήρηση/Επισκευή Ξυλείας
Έλεγχος Υγρασίας
Αδιαβροχοποίηση και αδιάβροχες Επενδύσεις
Εξωτερικά Επιχρίσματα
Αδιάβροχα Μπογιατίσματα
Οικοδομικές Εργασίες
Προϊόντα Εισαγόμενα από Ηνωμένο ΒασίλειοCall Us On Free phone: (+357) 7000 2066
or Email Us On: info@cyprusdampexperts.com


Please note your telephone call will go the your nearest geographical office, where our staff will be pleased to help with your enquiries.